Impresionate

MÀSCARA HIGIÈNICA MINI POINT

9,00 €
Impostos inclosos

MÀSCARA HIGIÈNICA REUTILITZABLE CERTIFICADA, fabricada amb Teixit tipus Neoprè sanitari especial hidròfug Normativa Europea CWA 17553 : 2020.

Talla Samarreta
29

MÀSCARA HIGIÈNICA REUTILITZABLE CERTIFICADA, fabricada amb Teixit tipus Neoprè sanitari especial hidròfug i d'alta Eficiència a la Filtració Bacteriana (BFE) complint Normativa Europea CWA 17553 : 2020.

- Protecció de la Filtració Bacteriana (BFE): 87,25%

- Respirabilidat (Pressió diferencial): 43,00 Pa/cm²

- Reutilitzable 55 rentades a 60è

-Sense portafiltros (no necessita filtres addicionals)

- Subjecció a orella regulable i amb cordó de pengi per a assegurar un perfecte i còmode ajust a totes les persones.

Màscara amb tecnologia d'acabat hidròfug mitjançant Appliguard DPS amb compostos Fluorocarbonados basats en tecnologia C6 conferint repelencia a l'aigua i a l'oli, amb protecció “Blood Barrier” (Protecció a la sang).

Acabada amb Applifresh BC aconseguint un efecte antibacterià amb agent microbià permanent (No Migra) i efecte Antiestàtic AF, eliminant l'electricitat estàtica i evitant així l'adhesió de pols, cabells i altres partícules al teixit.

El seu disseny Ergonòmic, facilita l'ajust i comoditat en el seu maneig i utilització per a les activitats laborals, esportives així com per a ús diari.

Teixit apte per al contacte amb la pell amb efecte Comfort fent el seu ús més agradable i mantenint la temperatura corporal evitant una sudoració excessiva.

Disposa del compliment de les exigències establertes pel Ministeri de Treball per a Màscares Higièniques Reutilitzables no disposant de Filtre (ni porta filtres) atès que les seves característiques tècniques no ho fan necessari.

Pot ser utilitzat com a complement a altres materials de protecció sanitaris i no ha de ser considerada com un EPI (equip de protecció individual).

Es disposa de tipologia Adult Slim o Infantil (Consultar mesures en Guia de Talles).

Fitxa de dades

Dimensions
Dimensions

Referències específiques

Carret de compra

Tornar a comprar

El carro està buit.

 

You can try some popular tags here:

Compte

Cap compte?
Create an Account
4